上海森胜蒙世教育投资有限公司招聘公告

时间:2016-09-14浏览:20设置

公司介绍

上海森胜蒙世教育投资有限公司作为远东宏信教育集团的下属公司,专注于国内高端国际幼儿园的投资与运营。幼儿园品牌Montessori Academy在2001年创建于澳大利亚。目前我们在澳大利亚有23家分园,中国上海拥有3所分园,厦门1所分园,并获得良好口碑。蒙特梭利教育体系,配备中外籍优质师资,实行小班化精品教学,为儿童一生中精彩的开端搭建美好平台。目前我们在澳大利亚有23家分园,中国上海拥有3所分园,厦门1所分园,并获得良好口碑。我们继续会在上海、厦门、青岛、成都、武汉、杭州等重点城市陆续展开布局。

远东宏信教育集团立志于促进中国教育、科技、文化事业的进步,成为具有深刻影响力的行业发展推动者和关键参与者。我们要办的教育:为人为本,中西融合,精英教育。

Shanghai Montessori Academy offers anextensive and meaningful education to our students by implementing theMontessori philosophy. Our mixed-aged classes combine Chinese and Westerncultures by including teachers and students from both origins. Established backin 2001, Montessori Academy has 22 Kindergartens in Australia and threecampuses in Shanghai. Given the success of our schools, we plan to expand andopen campuses in Shanghai, Xiamen, Chengdu, Wuhan, Hangzhou, and othermetropolis cities in China; maintaining our paramount goal of excellence inchildhood education. You may visit our website www.mais-china.comfor more information.

As a subsidiary of Far East Horizon EducationGroup, Shanghai Montessori Academy Co., Ltd. is focused on the investment andoperation of high-end international kindergartens. Far East Horizon EducationGroup is devoted to the progression of China’s education, science, culture, andbusiness ventures by making itself a key component in these industries. Youwill find more information on our website: www.fehorizon.com

招聘岗位

中籍教师(幼儿教师)

市场专员